Placinta cu branza

de liana_geicu in Prajituri, 13 Noi 2009 | 16695 vizualizari

COMENTARII (29)

Michelle 1

13.11.2009, 18:58

mmmm

Bunica 1

13.11.2009, 20:25

Asa , asa ,se cunoaste ca esti fata Teodorei ! Arata foarte bine ! Cred ca este gustoasaaaa !

luminita20_2006 1

13.11.2009, 20:30

ce buuuunnaaa esteee

liana_geicu 1

13.11.2009, 20:39

Pana acum ceva vreme mie nu prea imi placea placinta de branza, dar de cand am inceput sa fac eu ...imi place!
si cea din poza este placinta cea mai buna din cate am facut pana acum (zic eu si au mai zis si altii)

liana_geicu 1

13.11.2009, 22:01

Am dat, am dat si altova, dar mai intai am testat va sa fiu sigura

liana_geicu 1

13.11.2009, 22:25

Multumesc! sper!

ramo_cata 1

13.11.2009, 23:59

arata f bine

liana_geicu 1

15.11.2009, 10:52

multumesc, multumesc, si mie mi s-a facut pofta ca nu mai este

liana_geicu 1

15.11.2009, 19:43

Aceasta placinta a fost desert pentru am facut-o cu branza dulce si stafide, dar mie imi place foarte mult si cea cu branza sarata ca aperitiv! Din pacate a cam batut-o vantul si nu mai am sa iti trimit o portie pe mail, data viitoare

Oana 1

15.11.2009, 20:29

Lia, arata super! Teo este mamica ta?? Aaa, nu se poate face fara drojdie? vad ca nu se lasa la dospit...creste foaia in timpul coptului? sau e ca un aluat fraged, ca asa pare din compozitie...

liana_geicu 1

15.11.2009, 20:39

da, este ca un aluat fraged, eu asa am reteta de la cineva, nu am incercat fara drojdie... da, Teo este mama mea....

Oana 1

16.11.2009, 23:06

Ce super, mama si fiica se intrec in bucatarit Ahaaa, Teo, am inteles, pt. fragezime! nu ii vedeam rostul...O sa incert si variant aasta de foi

liana_geicu 1

17.11.2009, 12:05

dar concurenta este neloiala, pentru ca eu sunt mai familiarizata cu internetul...., mama mea este la inceput!

Oana 1

17.11.2009, 14:01

Lasa ca o sa invete! O are pe Bunica drept exemplu

liana_geicu 1

17.11.2009, 15:56

Asa este! si important este isi doreste sa stie mai mult!

pana_luminita 1

18.11.2009, 09:00

mama ce bine arata cred ca ati toata

liana_geicu 1

18.11.2009, 12:35

da, cam asa ceva......

casie 1

25.05.2010, 12:52

o rugaminte, tocmai am descoperit aceasta reteta si as dori sa o incerc si eu, dar poate ar fi bine sa stiu cana folosita ca masura sa fie de 200 ml, 250, etc

merci, merci

gaby_duceag 1

25.05.2010, 12:57

ete c-am ajuns si pe aici desi reteta-i pusa de mult. super, liana

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Valurile Dunarii