Pizzaiola alla callabresse

de Bya Ralu in Vita, 13 Iun 2013 | 3260 vizualizari

COMENTARII (35)

MotanLaOale 1

13.06.2013, 14:36

Bya Ralu 1

13.06.2013, 14:36

Constelatialeu 1

13.06.2013, 14:39

Fata asta iar vorbeste limbi straine,dar parca le zice bine...

Tabita _ 1

13.06.2013, 14:41

sasha 1

13.06.2013, 14:46

buuuuunnnnn

Dea_Dea 1

13.06.2013, 14:51

Ce denumire sofisticata , cred ca si gustul este pe masura

Angelina_Elena 1

13.06.2013, 14:56

Cleme Imi place cum arata!

Anett 1

13.06.2013, 14:59

babi5 1

13.06.2013, 15:42

Geanina87 1

13.06.2013, 15:44

Merisor 1

13.06.2013, 16:25

laura_n 1

13.06.2013, 16:30

imi place tot ce ai pus acolo si imi place si cum arata

Bya Ralu 1

13.06.2013, 17:03

vladimir

Bya Ralu 1

13.06.2013, 17:03

cleme)asta e denumirea,in romana nu stiu

Bya Ralu 1

13.06.2013, 17:03

TAB1TA

Bya Ralu 1

13.06.2013, 17:03

sasha

Bya Ralu 1

13.06.2013, 17:04

dea da are un gust foarte bun

Bya Ralu 1

13.06.2013, 17:04

elena multumesc

Bya Ralu 1

13.06.2013, 17:04

anett
babi

Bya Ralu 1

13.06.2013, 17:04

geanina
merisor

Bya Ralu 1

13.06.2013, 17:05

laura multumesc

Lau 1

13.06.2013, 17:53

bunn

Irina 1

13.06.2013, 18:10

oooo, ce gustoasa trebuie sa fie! mi-ai facut o pofta...

Irina 1

13.06.2013, 18:17

stiu eu cum sa-i zicem: friptura de vita cu sos de rosii.

Bya Ralu 1

13.06.2013, 18:52

pizzaiola ar trebui sa insemne altceva)habar nu am)

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vitel cu morcovi sub capac