Pizza turceasca

de simona72 in Pizza, 8 Iul 2014 | 9349 vizualizari

COMENTARII (47)

Constelatialeu 1

08.07.2014, 21:41

Se sta turceste cand se mananca pizza asta?

simona72 1

08.07.2014, 21:47

Meri, Motan

simona72 1

08.07.2014, 21:47

Cleme normaaaal, altfel nici nu intra pizza

Constelatialeu 1

08.07.2014, 21:49

Asa da,ma bag si eu la o pizza,chiar daca nu-mi place..

Rocsi 1

08.07.2014, 21:50

Arata tare bine!

Lavinia 1

08.07.2014, 21:51

minunata

tarasmariana 1

08.07.2014, 22:05

Arata super!






mirela0911 1

08.07.2014, 22:08

Si la ora asta as manca o bucata!

Lia_ 1

08.07.2014, 22:23

arata apetisant si gustul il intuiesc fiind cu miel. foarte buna. am salvat-o

ar fi fost minunat sa fi avut sumak, este acrisor si foarte bun la gust, ii dadea o aroma aparte, ...de autentic dar nu e un capat de tara

gaby_duceag 1

08.07.2014, 23:23

super!!

reisnaor_2006 1

08.07.2014, 23:41

bunaaaaaaaaa

Sidy 1

09.07.2014, 07:48

Am tot citit de pizza asta turceasca cu carne tocata , dar nu am gustat niciodata. Arata tare fain ce ai facut tu aici, bravo ! Cred ca putem veni la degustat ca ai facut muuuuuuulta !

dantes 1

09.07.2014, 08:05

Foarte interesanta

anca_rm 1

09.07.2014, 08:25

Simona salivez in fata monitorului , asta trebuie incercata ca prea bine arata si cu ce ingrediente are nu poate fi decat ,, delicioasa,,

simona72 1

09.07.2014, 08:59

Lia, multumesc de apreciere. Da, ar fi fost bine sa fi avut sumac, l-am inlocuit cu coriandru,are si acesta aroma fructata...dar cea mai buna aroma care o da acestei pizza, este menta...ea sa fie nelipsita. Se completeaza de minune cu carnea de miel. Daca o incerci, sa pui cateva firicele de menta proaspata la final, cand o servesti calda.

simona72 1

09.07.2014, 09:02

Sidy sarumana, este prima oara cand o fac si eu acasa, recomand carnea de miel sau in amestec...

simona72 1

09.07.2014, 09:04

Multumesc tuturor de aprecieri!

Criss 1

09.07.2014, 10:03

Pushaa 1

09.07.2014, 11:04

robert_b 1

09.07.2014, 11:19

ce bine arata

MOKUSKA 1

09.07.2014, 12:04

Daaa, am mancat si eu dar nu am incercat acasa! Super reteta!

Mihaela11_jo 1

09.07.2014, 17:39

Mmmmmmmmmmmmmmm ce apetisante
Sumac nu este un ingredient obligatoriu; ideea este sa dai carnii un gust putin acrisor si sunt suficiente rosiile pe care le-ai pus in acest scop.In Liban si Siria se adauga la carne melasa de rodie sau suc de lamaie;in Iordania se pune putin iaurt; exista f multe variante locale;un deliciu pizza ta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pide cu carne tocata (pizza turceasca)