Pizza turceasca

de simona72 in Pizza, 8 Iul 2014 | 9569 vizualizari

COMENTARII (47)

Constelatialeu 1

08.07.2014, 21:41

Se sta turceste cand se mananca pizza asta?

simona72 1

08.07.2014, 21:47

Meri, Motan

simona72 1

08.07.2014, 21:47

Cleme normaaaal, altfel nici nu intra pizza

Constelatialeu 1

08.07.2014, 21:49

Asa da,ma bag si eu la o pizza,chiar daca nu-mi place..

Rocsi 1

08.07.2014, 21:50

Arata tare bine!

Lavinia 1

08.07.2014, 21:51

minunata

tarasmariana 1

08.07.2014, 22:05

Arata super!






mirela0911 1

08.07.2014, 22:08

Si la ora asta as manca o bucata!

Lia_ 1

08.07.2014, 22:23

arata apetisant si gustul il intuiesc fiind cu miel. foarte buna. am salvat-o

ar fi fost minunat sa fi avut sumak, este acrisor si foarte bun la gust, ii dadea o aroma aparte, ...de autentic dar nu e un capat de tara

gaby_duceag 1

08.07.2014, 23:23

super!!

reisnaor_2006 1

08.07.2014, 23:41

bunaaaaaaaaa

Sidy 1

09.07.2014, 07:48

Am tot citit de pizza asta turceasca cu carne tocata , dar nu am gustat niciodata. Arata tare fain ce ai facut tu aici, bravo ! Cred ca putem veni la degustat ca ai facut muuuuuuulta !

dantes 1

09.07.2014, 08:05

Foarte interesanta

anca_rm 1

09.07.2014, 08:25

Simona salivez in fata monitorului , asta trebuie incercata ca prea bine arata si cu ce ingrediente are nu poate fi decat ,, delicioasa,,

simona72 1

09.07.2014, 08:59

Lia, multumesc de apreciere. Da, ar fi fost bine sa fi avut sumac, l-am inlocuit cu coriandru,are si acesta aroma fructata...dar cea mai buna aroma care o da acestei pizza, este menta...ea sa fie nelipsita. Se completeaza de minune cu carnea de miel. Daca o incerci, sa pui cateva firicele de menta proaspata la final, cand o servesti calda.

simona72 1

09.07.2014, 09:02

Sidy sarumana, este prima oara cand o fac si eu acasa, recomand carnea de miel sau in amestec...

simona72 1

09.07.2014, 09:04

Multumesc tuturor de aprecieri!

Criss 1

09.07.2014, 10:03

Pushaa 1

09.07.2014, 11:04

robert_b 1

09.07.2014, 11:19

ce bine arata

MOKUSKA 1

09.07.2014, 12:04

Daaa, am mancat si eu dar nu am incercat acasa! Super reteta!

Mihaela11_jo 1

09.07.2014, 17:39

Mmmmmmmmmmmmmmm ce apetisante
Sumac nu este un ingredient obligatoriu; ideea este sa dai carnii un gust putin acrisor si sunt suficiente rosiile pe care le-ai pus in acest scop.In Liban si Siria se adauga la carne melasa de rodie sau suc de lamaie;in Iordania se pune putin iaurt; exista f multe variante locale;un deliciu pizza ta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza turceasca