Am tot citit de pizza asta turceasca cu carne tocata , dar nu am gustat niciodata. Arata tare fain ce ai facut tu aici, bravo ! Cred ca putem veni la degustat ca ai facut muuuuuuulta !
Lia, multumesc de apreciere. Da, ar fi fost bine sa fi avut sumac, l-am inlocuit cu coriandru,are si acesta aroma fructata...dar cea mai buna aroma care o da acestei pizza, este menta...ea sa fie nelipsita. Se completeaza de minune cu carnea de miel. Daca o incerci, sa pui cateva firicele de menta proaspata la final, cand o servesti calda.
Mmmmmmmmmmmmmmm ce apetisante
Sumac nu este un ingredient obligatoriu; ideea este sa dai carnii un gust putin acrisor si sunt suficiente rosiile pe care le-ai pus in acest scop.In Liban si Siria se adauga la carne melasa de rodie sau suc de lamaie;in Iordania se pune putin iaurt; exista f multe variante locale;un deliciu pizza ta