Pizza prosciutto e funghi

de Bucataras in Pizza, 3 Noi 2017 | 9997 vizualizari

COMENTARII (11)

vasimur 1

03.11.2017, 13:24

MotanLaOale 1

03.11.2017, 13:35

RODIMUR 1

03.11.2017, 14:51

miki_a 1

03.11.2017, 22:39

Nu refuz...

oanapl 1

04.11.2017, 00:00

Yami! Nu refuz o feliuță!

dantes 1

04.11.2017, 15:58

Super

Rahela Velicu 1

04.11.2017, 18:19

Rocsi 1

05.11.2017, 18:50

O vreau pe toata!

Sidy 1

08.11.2017, 07:14

Arata minunat si sigur e tare gustoasa... Dar...oare unde se gasesc aceste blaturi, ca eu nu le-am vazut ?

7 Art Passions 1

27.03.2018, 23:57

Buna, as putea sa folosesc acest tip de sunca Serrano pentru reteta de pizza?
https://www.catalomat.ro/kaufland/catalog-nou-bucureti-de-miercuri-28-03-2018/?page=2

navidad_2017 1

28.03.2018, 00:15

O da, dar adaugand fasiile de sunca Serrano CRUDE pe pizza deja coapta, dupa scoatera din cuptor! Altfel s-ar usca prea tare la copt si ar fi pacat de asa o bunatate de sunca! Din pacate autorul retetei nu a specificat ca foloseste "prosciutto cotto" (adica sunca "fiarta", gen "de Praga" ). Sunca Serrano este "prosciutto crudo", adica sunca "cruda"... (variante italienesti sunt sunca de Parma, sau San Daniele).

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]