Pizza de post cu tofu

de Rocsi in Pizza, 23 Mar 2013 | 8702 vizualizari

COMENTARII (67)

Rocsi 1

24.03.2013, 11:13

Jamila multumesc pentru apreciere

Anett 1

24.03.2013, 11:35

hmmm ce bine arata!

adry88 1

24.03.2013, 15:42

place

mamaieelena 1

24.03.2013, 17:01

mmm ce buna este......

Angelina_Elena 1

24.03.2013, 17:27

Nu stiu cum e la gust, dar arata super!

ianculubita 1

24.03.2013, 17:38

imi place pizza,oricum ar fi!!

diana91paris 1

24.03.2013, 19:02

super...

Corinuta 1

24.03.2013, 19:16

Foarte bine arata chiar de e de post si apoi tofu mie una imi place

Rocsi 1

24.03.2013, 22:21

Multumesc Anett

Rocsi 1

24.03.2013, 22:21

Eduard multumesc

Rocsi 1

24.03.2013, 22:21

Multumesc Mamaie

Rocsi 1

24.03.2013, 22:22

Daria am facut pentru mama si ei i-a placut mult..Daca iti plac ingredientele scrie, atunci iti place si aceasta pizza

Rocsi 1

24.03.2013, 22:22

Lubita ma bucur ca iti place

Rocsi 1

24.03.2013, 22:22

Multumesc Diana

Rocsi 1

24.03.2013, 22:23

Corina chiar ma bucur ca iti place

Ligia Bxl 1

23.07.2013, 16:26

minunata Rocsi,minunata

Rocsi 1

23.07.2013, 21:17

Multumesc mult Ligia

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza de post