Pizza cu de toate

de ryta in Pizza, 17 Sep 2013 | 4020 vizualizari

COMENTARII (6)

Lia_ 1

17.09.2013, 23:20

200 ml apa la 500g faina, nu stiu cum poti sa framanti ... nu e cam putina apa? ... spun ca am incercat si eu 400 faina/220 ml apa si era atat de tare ca n-am putut sa framant

arata f bine

ryta 1

18.09.2013, 07:31

nu pe langa apa este si 100 ml bere;
aluatul nu este tare se vede si in foto

MotanLaOale 1

18.09.2013, 08:47

Rocsi 1

18.09.2013, 11:22

Ubulika 1

20.09.2013, 08:16

babi5 1

15.12.2014, 15:16

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]