Piure de cartofi cu branza de vaci

de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 2 Dec 2012 | 5576 vizualizari

COMENTARII (23)

Merisor 1

02.12.2012, 18:26

Ce bun!! Si eu mai pun branza rasa peste piure.

deyutzky 1

02.12.2012, 18:28

foarte bun

portiadelumina 1

02.12.2012, 18:28

La curcan deja am încurcat biologia cu zoologia, dar aici e mai simplu, Doar privesc

Rocsi 1

02.12.2012, 18:28

MotanLaOale 1

02.12.2012, 18:30

andreea_angelo 1

02.12.2012, 18:35

Angelina_Elena 1

02.12.2012, 18:39

foarte bun!

Valclaudia 1

02.12.2012, 18:49

n-am mancat niciodata. Pot sa gust de la tine?

elucubratiiculinare 1

02.12.2012, 18:49

yammy

Zamfira 1

02.12.2012, 18:50

va multumesc pentru aprecieri

Zamfira 1

02.12.2012, 18:50

Parinte...e cu branza de vaci din rapita

mirela0911 1

02.12.2012, 18:53

Bun

Bunica 1

02.12.2012, 18:56

este bun si fara friptura!

Dana_Retetegg 1

02.12.2012, 19:01

Zamfira 1

02.12.2012, 19:01

merge si fara friptura,,,

laura_n 1

02.12.2012, 19:36

ce bun este!

Lau 1

02.12.2012, 19:44

andreea_angelo 1

02.12.2012, 19:58

mmmm bun bun

Bucataras Medi 1

02.12.2012, 20:04

o idee buna!

Sim0na 1

02.12.2012, 20:48

cu branza n-am facut, dar cu cascaval da, si tare mi-a placut

Zamfira 1

02.12.2012, 21:17

Simo, e f buna, merita sa incerci

alba_zori 1

02.12.2012, 22:54

ce buna cred ca este

Zamfira 1

03.12.2012, 00:08

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Quiche cu leurda si branza de burduf