Pipirighei Tinghisiti

de Bunica in Mancaruri de post, 9 Sep 2009 | 6279 vizualizari

COMENTARII (3)

rivka 1

09.09.2009, 22:41

Vai Bunica ce pofta mi-ati facut.
Usturoiul l-ati lasat sa dea cateva clocote in sos sau cum l-ati adaugat sosului si ati turnat totul peste ardei?

Vai dar ce minunatie cred ca e fff bun cu cartofi prajiti,
, numai bunataturi faceti ce nepoti copii fericiti trebuie sa aveti sper ca va apreciaza, numai cand nu mai ai realizezi ce lucru minunat asa o bunica.

Bunica 1

09.09.2009, 23:17

rivka, usturoiul l-am pus pisat impreuna cu celelalte condimente

rivka 1

09.09.2009, 23:21

Mor !!!, de pofta stiu deja gustul, maine il si fac ca si asa nu stiam ce sa mai gatesc...asta da mancare pe gustul meu si asa cu mul usturoi,, sangele apanu se face,multumim de reteta bunica , sa mai puneti si altele cat mai des.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancare de ardei copti