Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Ina in Aperitive / Garnituri, 4 Iun 2010 | 20764 vizualizari
Ina 1
In realitate e mai galbui la culoare Trebuie sa-mi schimb aparatul
nadina73 1
ina si eu pun supa la puilaf daca nu e de post dar nu mai ameteca si atunci nu se prinde deloc ,se ameteca la inceput cand se pun toate impreuna si apoi gata ,sau il pui la cuptor si e si mai gustos,arata tare bine 5 furcu
la cuptor n-am incercat cu pilaful, mai ales ca eu fac doar dintr-o cana de orez, mai mare daraua....
Cred ca-i mai bun la cuptor, dar daca faci mult....
asta mi-a iesit ca la pomenile de odinioara , gras si gustos
gaby_duceag 1
cica "ca la pomenile" )))arata bine!
pai da, Gabyta Ca acolo se face mult si iese mai bun
ce frumos mi-ai zis tu..Gabyta
te alint si eu, poate fac rost de tacamuri pt. pilaf
Bucataria_lui_Tavi 1
Ina, e perfect. Iti spune un mare consumator de orez .
Tavi
Presupun ca ciocnesc cu Costel, in cinstea eradicarii rozmarinului .
epurasha2bb 1
aa, pana sa vin eu de la plimbare ati mancat toate boabele de orez! Ina, mie de acum inainte la orez sa-mi pui deoparte ca eu papa tot tot.si repede!
Tavi, da!!!
pun, Epurasha, pun. Si mie-mi place orezul mult
ina si in cantitat mica pun la cuptor si eu tot dint-o cana fac e suficient
mi-e lene sa pun la cuptor asa putin.... numai pana se incalzeste cuptorul
TRIMITE COMENTARIU
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
de Bucataras 8
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
ieri la 08:45
pe 16.06 la 09:24
pe 13.06 la 18:21
pe 13.06 la 11:01
pe 13.06 la 08:32
4 comentarii
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
3 voturi
vasimur
Rocsi
RODIMUR
MotanLaOale
Rita Ilies 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
RODIMUR 8
1117 puncte
Rocsi 9
528 puncte
vasimur 4
183 puncte
mihaelar63 9
100 puncte
abstract01 1
Bucataras.ro [email protected]
de Bucataras 6
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!