Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Ina in Aperitive / Garnituri, 4 Iun 2010 | 19858 vizualizari
Ina 1
In realitate e mai galbui la culoare Trebuie sa-mi schimb aparatul
nadina73 1
ina si eu pun supa la puilaf daca nu e de post dar nu mai ameteca si atunci nu se prinde deloc ,se ameteca la inceput cand se pun toate impreuna si apoi gata ,sau il pui la cuptor si e si mai gustos,arata tare bine 5 furcu
la cuptor n-am incercat cu pilaful, mai ales ca eu fac doar dintr-o cana de orez, mai mare daraua....
Cred ca-i mai bun la cuptor, dar daca faci mult....
asta mi-a iesit ca la pomenile de odinioara , gras si gustos
gaby_duceag 1
cica "ca la pomenile" )))arata bine!
pai da, Gabyta Ca acolo se face mult si iese mai bun
ce frumos mi-ai zis tu..Gabyta
te alint si eu, poate fac rost de tacamuri pt. pilaf
Bucataria_lui_Tavi 1
Ina, e perfect. Iti spune un mare consumator de orez .
Tavi
Presupun ca ciocnesc cu Costel, in cinstea eradicarii rozmarinului .
epurasha2bb 1
aa, pana sa vin eu de la plimbare ati mancat toate boabele de orez! Ina, mie de acum inainte la orez sa-mi pui deoparte ca eu papa tot tot.si repede!
Tavi, da!!!
pun, Epurasha, pun. Si mie-mi place orezul mult
ina si in cantitat mica pun la cuptor si eu tot dint-o cana fac e suficient
mi-e lene sa pun la cuptor asa putin.... numai pana se incalzeste cuptorul
TRIMITE COMENTARIU
de oanapl 7
de Constelatialeu 9
de Rocsi 9
de bucatarasa 1
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 10:41
ieri la 09:37
pe 12.11 la 10:23
de laura_n 7
pe 11.11 la 18:32
pe 11.11 la 10:30
6 comentarii
5 comentarii
de vasimur 4
4 comentarii
10 voturi
8 voturi
7 voturi
6 voturi
Lau
MotanLaOale
oanapl
Panacris
Leontina_Costel1970 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
1266 puncte
vasimur 4
1181 puncte
oanapl 7
1000 puncte
mirela0911 8
Panacris 9
227 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de RODIMUR 8
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!