Pilaf cu pui si legume

de alilianaa in Pui, 20 Ian 2013 | 4179 vizualizari

COMENTARII (17)

Bya Ralu 1

20.01.2013, 18:17

bun bun

Lau 1

20.01.2013, 18:19

Zamfira 1

20.01.2013, 18:35

excelenta reteta!

laura_n 1

20.01.2013, 18:46

ce fain sa combinam cu legume

T I M E A 1

20.01.2013, 19:00

si mie imi place mult cu multe legume

gaby_gabytza 1

20.01.2013, 19:02

buuuuuuuuuun

Dana_Retetegg 1

20.01.2013, 19:42

alilianaa 1

20.01.2013, 19:50

Multumesc

delia64 1

20.01.2013, 20:35

Bunica 1

20.01.2013, 20:50

Ce "orez alunecos" ai facuuut!Bun,bun!

diaconta 1

20.01.2013, 20:52

ce buuuuuuuuun

MotanLaOale 1

20.01.2013, 21:35

alilianaa 1

20.01.2013, 22:14

Multumesc! va ofer in dar o floricica!

Rocsi 1

20.01.2013, 22:17

Imi place mult!

elucubratiiculinare 1

20.01.2013, 22:28

alilianaa 1

20.01.2013, 22:33

Sim0na 1

21.01.2013, 11:26

bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui cu ardei si fenicul in vas roman