Pilaf cu ciuperci

de Rocsi in Mancaruri de post, 30 Apr 2010 | 9909 vizualizari

COMENTARII (8)

Miha 1

30.04.2010, 15:44

Primaaaa.

Rocsi 1

30.04.2010, 16:15

daca esti prima iti dau o portie mai mare...acu sa iti placa

mihaelar63 1

30.04.2010, 16:19

si eu cu furculitele , daca sunt de post

epurasha2bb 1

30.04.2010, 16:22

si mie imi place mult pilaful dar cu ciupercute proaspete si calite putin, si ceva patrunjel verde deasupra!

Rocsi 1

30.04.2010, 17:00

multumesc miheala de furculite...epurasha mie inainte nu prea imi placea pilaful dar de o vreme a inceput sa imi placa....eu folosesc ciuperci la borcan ca nu imi plac cele proaspete nu stiu de ce dar nu imi plac ce gust au

madi_marin 1

30.04.2010, 20:08

bun pilaful cu ciupercute.... mie imi plac si cele proaspete si cele la conserva, numa nebune sa nu fie.....

Rocsi 1

30.04.2010, 20:13

cine stie cum sutn si astea care le mankm ...o fi bune sau nebune?crek au putin din ambele

Dana Cristea - pusikmea 1

06.05.2010, 08:24

bun bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de rosii