Pilaf cu carne de cocos

de Bucataras Monica in Pui, 23 Mar 2013 | 8430 vizualizari

COMENTARII (15)

Dea_Dea 1

23.03.2013, 22:09

Pffooooaiii M-ai termenat cu cocoshul , este de casa sau nu ? Sa imi zici cum il fragezesti daca este de casa

Dea_Dea 1

23.03.2013, 22:10

Arata tare bine mancarica

aalliinnaa07 1

23.03.2013, 22:11

ma gandeam ce carne mai e si asta de cocos dupaia mi-am dat seama dupa ce am citit reteta ca e cocoș foarte bun

Rocsi 1

23.03.2013, 22:13

Ne-ai adus ceva bun asa pe seara~!

Bya Ralu 1

23.03.2013, 22:15

ce papa bun

Bucataras Monica 1

23.03.2013, 22:15

O fierb la oala cu presiune ))

Dea_Dea 1

23.03.2013, 22:19

si daca n-am ?

Rocsi 1

23.03.2013, 22:22

Daca nu ai fierbi o zi intreaga ))

Dea_Dea 1

23.03.2013, 22:35

Geanina87 1

23.03.2013, 23:00

Bucataras Monica 1

24.03.2013, 09:06

Din cate stiu se mai poate tine la macerat cu otet si ceteva mirodenii!

MotanLaOale 1

24.03.2013, 10:34

Anett 1

24.03.2013, 11:31

hmmm yummy!

Bucataras Monica 1

24.03.2013, 14:21

adry88 1

24.03.2013, 15:22

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu gaina de tara