Piftie de porc

de ionix in Porc, 3 Ian 2011 | 9352 vizualizari

COMENTARII (31)

Dana_Retetegg 1

03.01.2011, 16:16

super buna

Ligia Bxl 1

03.01.2011, 16:17

ooo de asta as manca chiar daca e expirata ca nu am mancat aici nu am de unde

ionix 1

03.01.2011, 16:19

Reţetegg.. mersic

Ligia... nu-i expirată mai am o caserolă vrei??

Ina 1

03.01.2011, 16:38

daca are si afumatura

lia maria 1

03.01.2011, 16:43

La Ancuta 1

03.01.2011, 16:46

super a iesit

MotanLaOale 1

03.01.2011, 16:50

super .....nu am facut niciodata cu afumatura

ela 1

03.01.2011, 17:56

ce bine arata....

Cris2711 1

03.01.2011, 18:23

ce frumos ai decorat

ionix 1

03.01.2011, 18:26

vă mulţumesc foarte frumos pentru aprecieri... pupici!

Mitinita 1

03.01.2011, 18:36

am venit numai sa ma uit ca eu nu pot sa mananc

ionix 1

03.01.2011, 18:39

Adina... eu aş putea să mănânc dar acum sunt răcită... oricum eu nu mănânc piftie, nu-mi place ... de curcan mănînc dar foarte puţin din gelatină formată dar tu de ce nu papi?

LUK 1

03.01.2011, 18:41

VAi Ionix...pai si tie ti-au iesit super...eu nu pun legume ca asa am fost obisnuita..de la mama de cand facea la tara...niciodata nu punea nimik in piftie(sau racituri cum se spune pe la noi) in afara de usturoi..si presaram deasupra boia cand le mancam ,dar cred ca le da un gust bun..

ionix 1

03.01.2011, 18:43

Luk... mersic noi punem legume de când mă ştiu... dar n-o lăsăm în piftie... asta am fîcut-o eu pentru bucătăraş nu ştiu dacă îi dă un gust mai bun... eu de la mama ştiu să fac... :

Rocsi 1

03.01.2011, 18:51

si ce te lauzi ca ai facut ..si eu am facut de sarbatori

ionix 1

03.01.2011, 19:08

Roxyyy... ce te lauzi, n-ai părinţi??? cotoroanţă fără dinţi

tanyapatap 1

03.01.2011, 19:26

RuxyRux 1

03.01.2011, 21:33

Ce aranjament grozav!!!

Teo 1

03.01.2011, 21:37

reusita piftie !eu o las in vasul in care a fiert pana a doua zi cand indepartez grasimea si o pun 5-10 min pe foc; dupa ce s-a topit o asez in vase.

MIUTA 1

03.01.2011, 22:12

foarte buna

Bucataras Medi 1

03.01.2011, 22:34

Tare mult imi place.............

mamaieelena 1

03.01.2011, 23:43

interesant si bun

aziz 1

04.01.2011, 10:52

super buna ,cu afumatura se face si la mine acasa ,nu te mai saturi mincind

ionix 1

04.01.2011, 11:05

vă mulţumesc frumos pentru aprecieri....

Teo... şi eu ştiu de aceeaşi metodă de a înlătura grăsimea dar nu am cu cine să mă înţeleg... tatălui meu îi place foarte mult grăsimea aia din păcate... la mulţi ani!

vanilla 1

04.01.2011, 11:40

pana si batrana piftie s-a modernizat....foarte frmos ai aranjat-o!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Piftie de porc- Racitura