Piept de rata cu sos de mere si cimbru

de papabundetot in Rata, 31 Mai 2014 | 6601 vizualizari

COMENTARII (12)

Micutza Luana 1

31.05.2014, 18:03

imi lace mult combinatia asta se poate inlocui rata si cu alt tip de carne ?

Angelina_Elena 1

31.05.2014, 18:06

papabundetot 1

31.05.2014, 18:09

da,am maijos cu porc

elucubratiiculinare 1

31.05.2014, 18:40

pentru rata fac orice

Bya Ralu 1

31.05.2014, 18:43

hmmm vreau si eu

Geanina87 1

31.05.2014, 19:16

Tabita _ 1

31.05.2014, 19:23

MOKUSKA 1

31.05.2014, 20:06

ce de aromeee

tarasmariana 1

31.05.2014, 20:17

Pushaa 1

31.05.2014, 22:04

JulyCris 1

01.06.2014, 00:01

MotanLaOale 1

01.06.2014, 00:24

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de rata cu varza exotica,