Piept de pui cu cascaval

de diaconta in Pui, 10 Apr 2011 | 6915 vizualizari

COMENTARII (71)

Corinuta 1

11.04.2011, 11:49

da,sigur dintre toti bucatarasii fix pa tine o sa te "radieze"!

gaby_duceag 1

11.04.2011, 11:50

ce inseamna radiere? ca poate vreau

Miha 1

11.04.2011, 11:52

Daaaa...las ca stiu eu ca-ti place radiera. )
Si mie, mai ales alea parfumate.

gaby_duceag 1

11.04.2011, 11:53

gata, m-am intis cam mult cu gluma. I go to work )

gaby_duceag 1

11.04.2011, 11:53

miha )))))))))))

Corinuta 1

11.04.2011, 11:54

io nu mai zic nimik,is cuminte,ma abtin! spor la work!

Miha 1

11.04.2011, 11:54

Da, hai s-o-ntindem cat mai avem timp.

gaby_duceag 1

11.04.2011, 11:55

nu de alta tu corino dar acus vad scris : "ce dracu faci aici? "

Corinuta 1

11.04.2011, 11:58

MotanLaOale 1

11.04.2011, 12:14

bun bun

MVMih 1

11.04.2011, 13:21

Diaconta poti sa te intanzi la gluma cat doresti !!!! ..e la butoane cine trebuie
Yo's rosia aia mai mica si mai cruda din poza
Oricum noi gatim in familie si publicam in familie...suntem bucatarasi asa ca tinem oricat la gluma din familia de bucatarasi.

diaconta 1

11.04.2011, 17:58

Tulaaaaaaaaai ca nu mai inteleg nimic Gabita ce vorbesti asa codificat?
io intreb mai intai interlocutorul de care nu's sigura,ca nu vreau sa ma trezesc cu surprize
No ca tot n-am inteles "rosia aia mica si cruda" o fi fata ori baiat si cam de ce generatie da' daca zice ca-i "in familie" cred ca-i de bine

diaconta 1

11.04.2011, 18:01

Gaby,mai pe seara astept raport de activitate,sa vad ce-ai prestat,dat fiind ca capu-ti era la prostii

gaby_duceag 1

11.04.2011, 18:58

Dia..scrisesem un cuvant interzis pe site ) si a trebuit sa reformulez si-am ales calea diplomatica ) adica..ceea ce numesti tu codificat)
Te-am luminat?

diaconta 1

11.04.2011, 22:45

Asaaaaaaa va sa zica,te-ai facut diplomat(a) Gaby ...dar cu poza asta de avatar nu ai inca voie la cuvinte de-astea "de oameni mari"

horia 1

12.04.2011, 08:41

chiar daca n-ai avut timp sa scoti fotografii "de revista",iti pot spune ca arata super.sunt convins ca este super delicioasa.multumim!

diaconta 1

12.04.2011, 13:32

Horia mersic....au fost delicioase,dar e parerea mea si e subiectiva

Bucataras Medi 1

13.04.2011, 20:52

lasa pozele si serveste-ma te rog cu o portie................

diaconta 1

13.04.2011, 20:54

Sigur Doamna Medi, o portie de piept am pastrat si pentru dumneavoastra

carmenvlad 1

14.04.2011, 21:34

Ca intotdeauna o reteta minunata cu ingrediente la indemana si cu multa pasiune. Rezultatul este delicios.

diaconta 1

14.04.2011, 21:43

Multumesc Carmen nu fac retete sofisticate,mai ales in ultima vreme abia am timp sa respir

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere, nuca si suc de portocale

de oanapl 7

ieri la 16:24

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui umplute