Piept de curcan pane cu cartofi gratinati

de Irina in Curcan, 3 Feb 2010 | 9126 vizualizari

COMENTARII (9)

Teo 1

03.02.2010, 23:01

chiar te asteptam cu alt fel de mancare;cinnnnnne mai gateste la ora asta ,decat Irina!

Miha 1

03.02.2010, 23:08

Iaca forma de sufleu n-am.

Felicitari pentru papica delicioasa!

Irina 1

03.02.2010, 23:30

Nu gatesc Teo la ora asta. Abia acum reusesc sa pun si eu retetele...

Irina 1

03.02.2010, 23:31

Mersi, Miha! Poza cu formele am pus-o mai mult ca sa ma laud cu ele.

Miha 1

04.02.2010, 00:30

Ahaaaa...deci te lauziiiii...

ionix 1

04.02.2010, 09:42

vreau si yo... n-am facut pana acum cartofi gratinati... la favorite

Sylvia 1

04.02.2010, 10:02

Super reteta si prezentarea, imi place foarte mult. Am si eu formele acestea, mini cocotte le zice aici servesc si eu si risotto in ele si mici garnituri ca sunt foarte de efect

Oana 1

04.02.2010, 15:54

Wow, ce suuuuuper!!! Acum stiu ce vreau sa pap cand vin la tine Arata demential sufleul!

Irina 1

05.02.2010, 22:31

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan la gratar cu cuscus