Pesto de pătrunjel

de carmenvlad in Sosuri, 29 Oct 2011 | 13512 vizualizari

COMENTARII (12)

Cris2711 1

29.10.2011, 16:26

Carmen asa este ,o reteta super

Lau 1

29.10.2011, 17:43

bun

Rocsi 1

29.10.2011, 19:21

bravo

Adinuta 1

29.10.2011, 21:20

Mie pana acum vreo doi ani cred nu-mi prea placea patrunjelul, il cam pescuiam asa din ciorbe si in rest nu-l prea foloseam. Insa apoi am inceput sa prind drag de el, cred ca dupa ce-am mancat undeva niste salate care aveau mult patrunjel si m-am mirat ce bine completa gustul. Acum imi fac de multe ori cu rosii, ulei si lamaie. O sa incerc cu siguranta reteta ta

MIUTA 1

29.10.2011, 23:09

Excelent

MotanLaOale 1

29.10.2011, 23:35

carmenvlad 1

30.10.2011, 09:46

Cris, daca folosesti pesto la diferite paste, poti sa adaugi si 2-3 linguri de parmezan ras. Este delicios. Eu nu am pus pentru-ca am facut o cantitate mai mare, dar de cate ori folosesc pesto pun si putin cascaval sau parmezan ras.

carmenvlad 1

30.10.2011, 09:47

Sufletista si Rocsi si eu sunt multumita de reteta. Incerc sa fac un pesto de menta. Sper sa si reusesc.

carmenvlad 1

30.10.2011, 09:50

Adinuta, asa facea si baiatul meu cand era mititel. Acum daca nu este verdeata in ciorba, nu mananca. Adevarul este ca, pofta vine mancand.

carmenvlad 1

30.10.2011, 09:51

Miuta si Motanel va multumesc.

RuxyRux 1

30.10.2011, 10:27

Superb si eu am facut de busuioc

Valclaudia 1

20.10.2012, 10:58

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pesto cu rosii uscate la soare si fistic