Peste cu masline

de ianculubita in Pastrav, 19 Mar 2011 | 4615 vizualizari

COMENTARII (12)

RuxyRux 1

19.03.2011, 15:07

Chiar deosebit de bun...am o singura rezerva nu sunt de acord cu folia de aluminiu direct pe alimente...in rest de nota 20...felicitari

Mihaela11_jo 1

19.03.2011, 15:15

Aromat si apetisant

aziz 1

19.03.2011, 15:20

LUK 1

19.03.2011, 15:22

excelent

Lau 1

19.03.2011, 15:35

bun

ianculubita 1

19.03.2011, 18:55

Ruxy draga,daca ai o alta metoda spune-mi si mie te rog

RuxyRux 1

19.03.2011, 18:59

Incearca in pergament, scumpa mea...eu am facut si a iesit bine cu ani in urma cand nu stiam foloseam si eu aceasta folie, cel mai mult imi placea scrumbia la gratar in folie...dar de cand am aflat n-am mai folosit...

ianculubita 1

19.03.2011, 19:18

Multumesc,voi incerca,char nu stiam ca este buna

Bunica 1

19.03.2011, 20:47

Pesteeee ! o reteta simpla si delicioasa !

mirela0911 1

19.03.2011, 21:28

excelent trebuie sa fie

mamaieelena 1

20.03.2011, 00:12

divainbucatarie 1

21.03.2011, 09:48

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pastrav aromat cu cartofi noi la cuptor