Pernute cu porumb si brinza

de aziz in Aperitive / Garnituri, 4 Noi 2010 | 4059 vizualizari

COMENTARII (12)

Laly 1

04.11.2010, 11:51

Prima,deci pot papa in voie

giuliana 1

04.11.2010, 12:08

fa mi loc ca vin si eu

Laly 1

04.11.2010, 12:13

Giuliana s- a facut

vanilla 1

04.11.2010, 12:13

foarte interesant!!!

Adinacarla 1

04.11.2010, 12:16

faine

mihaelar63 1

04.11.2010, 12:17

deosebita reteta , am sa incerc si eu cum iese la toaster

aziz 1

04.11.2010, 12:45

la toaster cam lipicios ,putin enervant la cuptor pe o foaie de copt mult mai bine mai deschizi si la grill ul de la cuptor sa se rumeneasca putin si iese super gustos

ionix 1

04.11.2010, 12:48

tu o sa postezi numa' retete interesante... bravo! pupici ingerasului tau

aziz 1

04.11.2010, 13:22

merci ionela ,prezici tu asta?

onuta 1

05.11.2010, 00:05

nadina73 1

05.11.2010, 00:28

Dana Cristea - pusikmea 1

05.11.2010, 07:23

delicioase

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pasta de branza cu castraveti si ceapa verde