Perisoare de primavara cu sos de smantana

de MyFancyCake in Mancare copii, 4 Aug 2011 | 5759 vizualizari

COMENTARII (13)

MotanLaOale 1

04.08.2011, 16:54

bun bun

Lau 1

04.08.2011, 16:54

bune

marieta 1

04.08.2011, 17:04

cred ca-s bune!!!!!!!

diaconta 1

04.08.2011, 17:49

bun si prezentarea foarte cocheta

jolygina 1

04.08.2011, 17:56

o portie si la mine

Bunica 1

04.08.2011, 19:37

Bune rau, rau !

RuxyRux 1

04.08.2011, 20:36

Grozave!!!

Rocsi 1

04.08.2011, 21:17

buna rau

divainbucatarie 1

05.08.2011, 10:05

alinutzika 1

05.08.2011, 23:33

mena29 1

05.08.2011, 23:34

Bune bune

Pasiune pentru bucatarie 1

12.08.2011, 22:46

Minunate, imi plac preparatele cu smantana. Un mic sfat: pentru preparatele care necesita prelucrare termica nu folositi smantana fermentata, ci lichida,pentru gatit,este foarte buna. Sau daca folositi fermntata incercati sa o aduceti la aceesai temperatura cu preparatul in care o puneti folosind lichid cald din preparatul respectiv

oana_pisicutza16 1

10.04.2012, 11:59

o bunatate

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Perisoare de curcan cu sos de smantana