Penne rigate cu iepure, ciuperci si mazare in sos de rosii cu usturoi

de Andra_Constantinescu in Penne, 3 Mar 2016 | 2983 vizualizari

COMENTARII (19)

simona72 1

03.03.2016, 17:57

Faina reteta, imi place iepurele! Acum o saptamana am facut un iepure mortales...i-am aflat secretul

Constelatialeu 1

03.03.2016, 17:59

Andra_Constantinescu 1

03.03.2016, 18:06

Simona , sa stii ca nici eu nu prea stiam sa gatesc iepure (la inceput il gatea mama si il facea la cuptor cu legume), dar am inceput sa improvizez si mamei ii place tare mult ce mancare reusesc sa fac cu el.

Andra_Constantinescu 1

03.03.2016, 18:07

Cleme

simona72 1

03.03.2016, 18:19

Andra eu recent am descoperit carnea de iepure. Am o colega care imi aduce cand comand. Prima oara a iesit destul de uscat si taios. Apoi l-am tinut la marinat 1-2 zile, l-am tras la tigaie in putin unt, i-am dat fata, am adaugat vin alb, capac peste si l-am lasat pe foc 30 min...s-a fragezit

diaconta 1

03.03.2016, 18:38

Ce reteta faina

Andra_Constantinescu 1

03.03.2016, 19:11

Super, Simona! Am citit si eu despre marinare, dar in sange...care se face imediat ce il tai, dar mi se pare cam scarbos, nu prea as manca facut asa. Poate imi zici cum l-ai marinat tu, cu toate ca nu stiu daca am rabdare sa il pun la marinat. Dar daca a fost congelat mai merge marinat?

Ksenya 1

03.03.2016, 19:59

cu iepure....n-am mancat as fi curioasa

MotanLaOale 1

03.03.2016, 20:16

bun bun

Rocsi 1

03.03.2016, 20:37

Andra_Constantinescu 1

03.03.2016, 20:50

Multumesc tuturor!

mirela0911 1

04.03.2016, 09:45

Bună papa ai făcut!

anca_rm 1

04.03.2016, 13:12

ce buna mancarica ai facut

Catalina L 1

05.03.2016, 12:27

bun iepuras

elucubratiiculinare 1

06.03.2016, 08:30

pastele sunt minunate

Panacris 1

09.03.2016, 19:13

Ina 1

09.03.2016, 19:24

bune

Rahela Velicu 1

09.01.2017, 23:57

Xandrinne 1

12.03.2017, 07:52

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Platica lui Godina