Pateu de ciuperci

de Dya Daniela Andrei in Mancaruri de post, 16 Mar 2016 | 4239 vizualizari

COMENTARII (21)

diaconta 1

16.03.2016, 21:36

Grozav!

RuxyRux 1

16.03.2016, 21:39

Ce gustos! Ma topesc dupa preparatele cu ciupercute...sigur este irezistibil!

laura_n 1

16.03.2016, 21:51

tare bun, mai ales cu nucsoara!

Rahela Velicu 1

16.03.2016, 22:09

Dya Daniela Andrei 1

16.03.2016, 22:37

Multumesc!

Moni_alex 1

16.03.2016, 22:40

Foarte bun!

Gherca Daniela 1

16.03.2016, 22:44

Super gustos

reisnaor_2006 1

16.03.2016, 22:46

foarte bun

MotanLaOale 1

16.03.2016, 22:47

bun bun

- Andreea - 1

16.03.2016, 23:50

O sa incerc si eu

Bya Ralu 1

17.03.2016, 04:47

delicios

-Licurici- 1

17.03.2016, 08:17

interesant! O sa fac si eu sigur! Favorit!

mirela0911 1

17.03.2016, 08:28

Cred ca tare bun e!

anca_rm 1

17.03.2016, 08:40

Dya Daniela Andrei 1

17.03.2016, 08:48

Multumesc!

Geanina87 1

17.03.2016, 08:50

bun bun

simona72 1

17.03.2016, 09:30

Foarte bun!!

CameliaR 1

17.03.2016, 11:27

Bun, bun!

mihaelar63 1

17.03.2016, 16:54

Imi place !!! Trebuie sa incerc si eu

Andra_Constantinescu 1

17.03.2016, 17:49

Perfect!

Rocsi 1

17.03.2016, 19:54

O idee buna pentru zilele de post!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu dovlecel, rosii si ceapa caramelizata