Pate vegetal din linte

de mena29 in Mancaruri de post, 22 Mar 2017 | 4900 vizualizari

COMENTARII (16)

MotanLaOale 1

22.03.2017, 12:07

Cris2711 1

22.03.2017, 12:34

Vreau si eu

mena29 1

22.03.2017, 12:40

Motanel, multumesc!

mena29 1

22.03.2017, 12:41

Cristinuta mea, cu mult drag!

Bya Ralu 1

22.03.2017, 12:58

super

anca_rm 1

22.03.2017, 13:02

Foarte buna , imi place mult lintea si fac destul de des . O reteta foarte gustoasa .

mena29 1

22.03.2017, 13:18

Bya

mena29 1

22.03.2017, 13:20

Anca, eu pana acum nu am mancat dar am descoporit ca-mi place mult multumesc

Rahela Velicu 1

22.03.2017, 14:43

Cred ca este foarte bun!

dantes 1

22.03.2017, 16:07

Buna!

Constelatialeu 1

22.03.2017, 16:07

Vin la tine cand faci pate din coaste....

Valclaudia 1

22.03.2017, 16:26

super reteta!

Rocsi 1

22.03.2017, 21:20

loredanaaa 1

22.03.2017, 23:25

mena29 1

23.03.2017, 12:10

Multumesc frumos, dragii mei!

Rahela Velicu 1

23.03.2017, 13:02

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba rosie cu perisoare din cartofi (prajiti)