Pate din ficat de pasare

de aziz in Aperitive / Garnituri, 3 Ian 2012 | 4801 vizualizari

COMENTARII (20)

Miha 1

03.01.2012, 13:17

Bun bun... Am facut si eu de sarbatori. Am umplut ouale.

Cris2711 1

03.01.2012, 13:20

Atat de mult imi place ca nu mai plec Dai?

diaconta 1

03.01.2012, 13:32

mi-e dor de-un pate facut in casa

MotanLaOale 1

03.01.2012, 13:41

bun bun

Rocsi 1

03.01.2012, 13:41

trebuie sa fac si eu neaparat!!!

Lau 1

03.01.2012, 14:15

place

MIUTA 1

03.01.2012, 14:37

Foarte bun

mirela0911 1

03.01.2012, 14:55

pateul de casa = cel mai bun

gaby_gabytza 1

03.01.2012, 15:02

Place

brunetica 1

03.01.2012, 16:08

super

silvi0ara 1

03.01.2012, 16:37

Mmmmmmmmm,bun.

alinutza1983 1

03.01.2012, 17:35

hmmm...mi-e pofta!

Zambareata 1

03.01.2012, 19:55

pofticioaselornumai mie sa imi fie pofta???

Dana Cristea - pusikmea 1

04.01.2012, 08:03

ma tenteaza sa incerc azi....dar n-am blender...oare daca il dau prin masina de tocat iese fin?

aziz 1

06.01.2012, 12:45

multumesc tuturor de vizita si apreciere ,

diaconta 1

06.01.2012, 13:26

Azizule,unde Doamne fereste umbli de nu mai dai pe-aici? fa bine si treci la datorie

aziz 1

06.01.2012, 13:34

bai dia de verdele asta asa crudutz de unde ti se trage si parul zburlit...?pup fata faina!!

mena29 1

09.01.2012, 15:15

Place!

Mihaela11_jo 1

17.01.2012, 11:27

Foarte aromat
Si eu am facut vineri ca nu mancam"borc"

aziz 1

17.01.2012, 15:12

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pate de ficat de pui