Pastrav mentolat

de ianculubita in Pastrav, 23 Apr 2012 | 3413 vizualizari

COMENTARII (14)

MotanLaOale 1

23.04.2012, 13:25

bun bun

Lau 1

23.04.2012, 13:51

imi place

adry88 1

23.04.2012, 15:37

bun

Maria68 1

23.04.2012, 17:01

arata tare bine

cocolina 1

23.04.2012, 17:18

Imi place mult si cu putin mujdei sa te lingi pe bot

RuxyRux 1

23.04.2012, 17:32

Cred ca e o mare bunatate...te pricepi la preparat peste!

Bya Ralu 1

23.04.2012, 17:45

MonaMimi 1

23.04.2012, 19:12

Panacris 1

23.04.2012, 19:25

Super delicios si savuros!

iry-gabriela 1

23.04.2012, 20:23

super bun si gustos

Rocsi 1

23.04.2012, 20:51

pestele preferat al mamei!!!

Sim0na 1

24.04.2012, 19:47

Interesanta combinatie...

mamaieelena 1

13.05.2012, 14:55

foarte bine arata

mihaelar63 1

14.05.2012, 17:41

Prezenta la peste

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pastrav la cuptor cu legume