Pastrav italian

de MyFancyCake in Pastrav, 15 Sep 2011 | 9274 vizualizari

COMENTARII (18)

gaby_gabytza 1

15.09.2011, 10:04

wow ce frumos arata

Rocsi 1

15.09.2011, 10:43

foarte bine arata pastravul tau

Lau 1

15.09.2011, 11:26

bun

MotanLaOale 1

15.09.2011, 12:08

bun bun

mirela0911 1

15.09.2011, 12:35

foarte apetisant ma asez la masa

Bucataras Medi 1

15.09.2011, 12:48

ce bun trebuie sa fie...........mmm..............

MIUTA 1

15.09.2011, 13:15

Wauuuuuuuu imi place

alinutzika 1

15.09.2011, 14:00

frumoasa prezentare

Criss 1

15.09.2011, 14:05

Ce deliciu! Mi-ai facut o pofta....

Bunica 1

15.09.2011, 14:36

Pesteee......foarte buna...

LUK 1

15.09.2011, 15:27

Sidy 1

15.09.2011, 15:29

Italian, romanesc , de care o fi, dar arata tare fain Si spune asta cineva care NU e fan peste....

adry88 1

15.09.2011, 17:13

yammi!la cum arata ma servesc si eu

mamaieelena 1

16.09.2011, 00:02

frumos arata

jolygina 1

16.09.2011, 09:27

reteta e italiana sau pestele , daca pestele e romanesc vreau si eu

Cris2711 1

05.10.2011, 10:50

Ligia Bxl 1

06.10.2011, 10:59

mmmm cat de bun

Bya Ralu 1

16.06.2013, 18:17

bunnnnn

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pastrav cu sos de iaurt