Paste cu sunca si sos de cascaval

de mihaelar63 in Paste, 11 Ian 2014 | 5874 vizualizari

COMENTARII (16)

Mutulica 1

11.01.2014, 11:03

eu cand aud de colesterol, pentru a ma proteja mai bine, imi pun bavetica !

Corinuta 1

11.01.2014, 11:04

deci Costel e mortal azi! numai replici de replici!

- Andreea - 1

11.01.2014, 11:06

Bun bun

mihaelar63 1

11.01.2014, 11:06

Ca bine zici , pentru protectie mai merge si un pahar cu vin alb

Bunica 1

11.01.2014, 11:11

)

Alina26 1

11.01.2014, 11:11

imi place!!!!

deyutzky 1

11.01.2014, 11:19

Krystyan Trendy 1

11.01.2014, 11:38

foarte gustoase

Bya Ralu 1

11.01.2014, 11:51

bune

Rocsi 1

11.01.2014, 11:51

Ce bune sunt

Micutza Luana 1

11.01.2014, 12:42

ce colorate sunt like

MotanLaOale 1

11.01.2014, 13:10

Alexandra Burz 1

11.01.2014, 15:17

Satisfyyourcravings 1

11.01.2014, 16:29

Sună tare bine!

diaconta 1

11.01.2014, 21:14

cu siguranta foarte bune

Merisor 1

12.01.2014, 20:34

Minunata reteta asta!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu sunca si branza Emmentaler