Paste cu carne sub capac de aluat

de oanapl in Porc, 24 Ian 2017 | 4509 vizualizari

COMENTARII (20)

Bunica 1

24.01.2017, 15:22

Bune or fi!

Constelatialeu 1

24.01.2017, 15:27

Arata bine ce ai tu acolo, dar cu mai putine pastoase....nu prea am vorbe cu ele....

oanapl 1

24.01.2017, 15:33

sunt, sunt bune!

oanapl 1

24.01.2017, 15:34

Nici eu nu fac paste prea des.

Rahela Velicu 1

24.01.2017, 15:37

ce bunatate!

Panacris 1

24.01.2017, 15:39

MotanLaOale 1

24.01.2017, 16:24

oanapl 1

24.01.2017, 16:31

Valclaudia 1

24.01.2017, 17:54

Bucataras Diana 1

24.01.2017, 18:37

wow. ce bine arata...

mirela0911 1

24.01.2017, 18:42

Bună trebuie să fie!

Ina 1

24.01.2017, 18:43

oanapl 1

24.01.2017, 19:16

Multumesc!

Rocsi 1

24.01.2017, 19:25

Imi place preparatul tau, dar mai tare ma tenteaza o bucatica din capacul de aluat, mai ales daca este cald!

katty 1

24.01.2017, 20:05

kytz 1

25.01.2017, 00:50

oanapl 1

25.01.2017, 10:55

Ma bucur ca iti place Rocsi. Intr-adevar era foarte bun "capacul" .

loredanaaa 1

25.01.2017, 16:24

miki_a 1

27.01.2017, 05:36

Deosebit preparat!

oanapl 1

27.01.2017, 13:52

Multumesc!

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Muschi de porc Wellington