Pasta de mititei pe paine

de mirela0911 in Porc, 3 Iul 2018 | 3930 vizualizari

COMENTARII (15)

MotanLaOale 1

04.07.2018, 11:16

bun bun

Merisor 1

04.07.2018, 11:25

Îmi place mult ideea!

vasimur 1

04.07.2018, 11:25

RODIMUR 1

04.07.2018, 11:28

Interesant! Îmi surâde ideea, pentru că-mi plac micii...!

Panacris 1

04.07.2018, 12:24

Savuroasa si ingenioasa!

laura_n 1

04.07.2018, 14:25

Interesanta metoda!

Constelatialeu 1

04.07.2018, 20:42

Deci cum ti-am mai zis, eu micul il mananc crud, asa facut nu prea-mi place, dar varianta asta mi-a placut mai ales ca paina aia se crocanteste....

Adi 1

04.07.2018, 21:30

Foarte buna a fost!

mirela0911 1

05.07.2018, 14:58

Va multumesc pentru aprecieri! Ma bucur ca v-a placut!

Corinuta 1

05.07.2018, 15:54

Si eu fac ceva gen, aici nu am gasit pastă de mici, doar carne tocată și condimenta.Doar ca eu ung pâinea și cu brânză topită înainte să pun carnea. E un deliciu.

Rocsi 1

05.07.2018, 22:38

Ce idee faina sa pui asa pe paine!

madi_marin 1

06.07.2018, 11:20

Foarte ingenios!

Rahela Velicu 1

09.07.2018, 11:41

Foarte buna ideea!

trifadalia 1

09.07.2018, 14:02

interesant mod de servire

-Licurici- 1

12.07.2018, 12:30

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Frigarui de porc la gratar, cu legume asortate