Pasta de avocado cu Ceva Fin

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 5 Sep 2013 | 3549 vizualizari

COMENTARII (20)

Geanina87 1

05.09.2013, 20:23

tare buna

Ina 1

05.09.2013, 20:23

Eu n-am papat avocado pana acum

Panacris 1

05.09.2013, 20:27

Merisor 1

05.09.2013, 20:30

Ce faina!

alilianaa 1

05.09.2013, 20:32

ce bun e..

MotanLaOale 1

05.09.2013, 20:56

CookieMonster 1

05.09.2013, 20:56

imi place avocado si combinatia cu branya trebuie sa fie interesanta

Angelina_Elena 1

05.09.2013, 21:03

Interesanta combinatie!

karla 1

05.09.2013, 21:09

Bunica 1

05.09.2013, 21:10

Place avocado

Bya Ralu 1

05.09.2013, 21:19

bun

babi5 1

05.09.2013, 21:30

simona72 1

05.09.2013, 21:37

Lia_ 1

05.09.2013, 22:11

tot la rulada aia imi e gandul ca lui avocado nici nu ii mai stiu gustul

Rocsi 1

05.09.2013, 22:29

Dea_Dea 1

05.09.2013, 23:16

Claudia tu chiar vrei sa iei premiul cel mare
Arata tare bine!!

Aurelia 07_07 1

06.09.2013, 06:54

Ce fain arata

FlaviaD 1

06.09.2013, 11:58

Bun de tot! Bravo, Claudia! Ca sa nu mai oxideze avocado, pune 2-3 picaturi de zeama de lamaie

Corinuta 1

06.09.2013, 17:48

place avocado!

laura_n 1

07.09.2013, 18:29

fain de incercat cu branzica

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Barcute umplute cu Ceva fin Crema de branza cu verdeturi