Pasta de ardei

de oana_pisicutza16 in Conserve, 6 Oct 2011 | 9960 vizualizari

COMENTARII (15)

diaconta 1

06.10.2011, 22:54

ce culoare frumoasa are

oana_pisicutza16 1

06.10.2011, 22:57

MIUTA 1

06.10.2011, 23:07

Super

Cris2711 1

07.10.2011, 00:50

Lau 1

07.10.2011, 08:08

bun

Criss 1

07.10.2011, 08:38

Esti tare harnicuta. Si eu am facut pasta de ardei insa nu i-am fiert, doar i-am dat prin masina si i-am amestecat cu sare. Destul de multa sare, iar sarea le conserva foarte bine.

adasev12 1

07.10.2011, 08:38

MotanLaOale 1

07.10.2011, 09:29

Rocsi 1

07.10.2011, 11:11

e foarte buna si are si culoare frumoasa

alinutzika 1

07.10.2011, 13:56

f buna

anomisana 1

07.10.2011, 14:21

faina pasta, si nu trebuie copti ardeii; ce bine...

adry88 1

07.10.2011, 15:00

Ligia Bxl 1

07.10.2011, 16:34

lia maria 1

07.10.2011, 17:37

ce culoare frumoasa !

Patricia Iordache 1

06.04.2013, 10:23

Super!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pasta de Kapia cu telina