Parjoale surpriza

de lenca21 in Mancaruri cu carne, 27 Dec 2009 | 7254 vizualizari

COMENTARII (3)

rivka 1

27.12.2009, 16:38

rivka 1

28.12.2009, 15:24

am facut si eu azi ca am avut o punguta de 200 gr de carne tocata de vita si nu stiam oricum ce sa fac cu ea...ouale mele sunt enorme dci mi-au iesit doar 4 bile, mari, nu le-am mai pus in staniol doar prin pesmet, fff repede s-au facut 30minute.
mi-au iesit 4, foarte bune, le mai fac sunt spornice.

Dana Cristea - pusikmea 1

03.04.2010, 22:32

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute marinate