Parjoale by gaby

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 3 Dec 2014 | 5168 vizualizari

COMENTARII (36)

Bya Ralu 1

03.12.2014, 21:50

moku

roxana_simona 1

03.12.2014, 22:00

bune

T I M E A 1

03.12.2014, 22:25

bune chiftelele

Rocsi 1

03.12.2014, 23:14

Imi plac, mult de tot!

Bya Ralu 1

03.12.2014, 23:31

timi

Bya Ralu 1

03.12.2014, 23:33

rocsi ma bucur ca iti plac

dantes 1

04.12.2014, 08:07

Bune!

simona72 1

04.12.2014, 08:34

Ce le stie Gaby asta!

Bya Ralu 1

04.12.2014, 12:02

dantes

Bya Ralu 1

04.12.2014, 12:02

simo stie stie

shukly 1

20.01.2015, 11:59

chiftelutele pane nu cred ca sunt o idee buna, pentru ca oul de la suprafata se face foarte repede, iar carnea va ramane cruda inauntru

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dovleac, mure si ciocolata - Desert aromat si pufos

de oanapl 7

pe 17.11 la 21:53

Peste rosu (biban rosu) prajit - Simplu si foarte gustos

de Caty 3

pe 17.11 la 17:39

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Parjoale (Bhaji) cu ceapa