Pariziene cu gem si nuci

de Criss in Dulciuri, 25 Apr 2014 | 15286 vizualizari

COMENTARII (21)

Corinuta 1

25.04.2014, 10:42

Ce faine ti-au iesit!

Alexandra Burz 1

25.04.2014, 10:44

super frumoase sunt..

claudiaO 1

25.04.2014, 10:49

ce bine arata

MotanLaOale 1

25.04.2014, 10:58

bune bune

ilinca_rox 1

25.04.2014, 11:11

deja imi imaginez cum este de minunat dimineata sa te rasfeti cu aceste bunatati langa o cana de ceai sau cafea

MOKUSKA 1

25.04.2014, 11:23

adorabile

Bya Ralu 1

25.04.2014, 11:44

foarte bune

Merisor 1

25.04.2014, 11:49

Ce bine arata!

lacrimioara 1

25.04.2014, 12:20

delicioase alaturi de o cioco calda

Criss 1

25.04.2014, 13:08

Criss 1

25.04.2014, 13:09

Multumesc dragelor. De fapt era o casca de Inka. Sotul meu nu bea cafea doar INKA. Eu beau cafea, beau si inka.... Avantaj eu.

Micutza Luana 1

25.04.2014, 13:16

bune

Pushaa 1

25.04.2014, 13:17

Criss 1

25.04.2014, 14:05

Dya Daniela Andrei 1

25.04.2014, 14:06

Tare bun arata!

simonacallas 1

25.04.2014, 14:15

Cat de frumoase sunt si cu gem de prune la favorite iute

Bunica 1

25.04.2014, 15:27

Rocsi 1

25.04.2014, 18:52

Pur si simplu le ador

Criss 1

28.04.2014, 09:37

Xandrinne 1

22.10.2015, 16:49

Criss 1

22.10.2015, 17:03

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

RODIMUR

507 puncte

Rocsi

505 puncte

vasimur

145 puncte

Sidy

103 puncte

MotanLaOale

67 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cosulete cu dovleac