Pariziene cu fondant de mere

de LUK in Prajituri, 27 Oct 2012 | 5445 vizualizari

COMENTARII (22)

- Andreea - 1

27.10.2012, 18:47

prima sosita...prima servita...tare bine arata...

Ina 1

27.10.2012, 18:48

si mie-mi plac!

Angelina_Elena 1

27.10.2012, 19:03

delicioase, vreau si eu!

MotanLaOale 1

27.10.2012, 19:04

diaconta 1

27.10.2012, 19:11

MMMMMM ce deliciu

Lau 1

27.10.2012, 20:03

delicioase

_Alina_ 1

27.10.2012, 20:19

vreau si eu una

madi_marin 1

27.10.2012, 20:21

sunt bune tare, iar fondantul de mere e delicios! am incercat si eu reteta mai demult, dar n-am apucat sa o postez ca s-au mancat imediat...

Rocsi 1

27.10.2012, 20:47

Ce ai pregatit tu este o super bunatate.Bravo

laura_n 1

27.10.2012, 21:25

super deliciu

mirela0911 1

27.10.2012, 21:49

Sunt minunate!

scortisoara 1

27.10.2012, 22:12

delicioase ce pot sa zic mai mult

LUK 1

27.10.2012, 22:14

VA multumesc mult fetelor!MAdi si eu le am facut cred de vreo 2 luni dar tot asa din lipsa de timp nu le am postat..

mamaieelena 1

27.10.2012, 22:39

placeeeee

Corinuta 1

27.10.2012, 22:45

Eu le-am facut cu finetti, foarte bune si asa

RuxyRux 1

27.10.2012, 22:46

Splendide Luk...ti-au iesit grozav!

miremirc 1

28.10.2012, 09:08

Ce-mi plac !! Minunate !

lilik 1

28.10.2012, 09:42

Oooo sunt minunate

adry88 1

28.10.2012, 10:07

super bune

iry-gabriela 1

28.10.2012, 10:21

Bya Ralu 1

28.10.2012, 15:02

minunate

LUK 1

28.10.2012, 16:59

multumesc tare mult tuturor!

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pariziene cu mere