Pappardelle cu ragu de iepure

de alice_ciobanu in Mancaruri cu carne, 10 Oct 2011 | 6321 vizualizari

COMENTARII (19)

Lau 1

10.10.2011, 09:57

buna

diaconta 1

10.10.2011, 10:14

de vis arata dar cred ca merge si cu altfel de carne

alice_ciobanu 1

10.10.2011, 10:21

da, merge si cu carne de pui, porc sau mistret.
dar atunci nu mai e chiar acelasi lucru.
pup

diaconta 1

10.10.2011, 10:36

Alice,sunt convinsa ca nu-i acelasi lucru eu n-am mancat niciodata carne de iepure,cred totusi ca l-as prefera pe cel de casa

DIANA B 1

10.10.2011, 10:40

Uuuuuuuuuuuuuuuuu , ce mi-ar mai placea un iepure la ceaun ... ca atunci cand eram tanara c-am fost si asa , nu ca acum n-as fi , dar nu mai suport sa-i cresc si sa-i sacrific , doar daca asa gasi unul de gata

adry88 1

10.10.2011, 12:12

foarte bun

gaby_gabytza 1

10.10.2011, 12:30

buuuuuuuun

alice_ciobanu 1

10.10.2011, 12:32

Onesta...pai nu crezi ca ii cresc eu si ii sacrific tot io? )) Las asta in seama socrilor

aziz 1

10.10.2011, 12:55

bun

MotanLaOale 1

10.10.2011, 13:31

bun bun

alinutzika 1

10.10.2011, 14:39

Cris2711 1

10.10.2011, 17:06

Rocsi 1

10.10.2011, 18:42

ce grozava reteta

La Ancuta 1

10.10.2011, 19:48

kamy 1

10.10.2011, 20:57

bun bun

SENO 1

17.10.2011, 12:50

mi s-a implecitit limba-n gura citind titlul dar mi se despleticeste daca-mi dai o portioara

alice_ciobanu 1

17.10.2011, 13:58

Seno, dau cum sa nu

jolygina 1

17.10.2011, 18:15

foarte frumoase

babi5 1

16.12.2014, 08:21

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
"Cuib" de spaghetti cu carne tocata