Panna cotta cu zmeura

de vio_dreams in Dulciuri, 22 Aug 2013 | 22277 vizualizari

COMENTARII (25)

Ligia Bxl 1

22.08.2013, 00:48

de pus in vitrina

nadea68 1

22.08.2013, 01:03

Dya Daniela Andrei 1

22.08.2013, 08:10

Ce-mi place!

anca_rm 1

22.08.2013, 08:11

foarte bun

babi5 1

22.08.2013, 08:25

MotanLaOale 1

22.08.2013, 08:51

dantes 1

22.08.2013, 08:59

delicioasa

Lavinia 1

22.08.2013, 09:24

delicioasa

mamaieelena 1

22.08.2013, 09:45

Bya Ralu 1

22.08.2013, 10:07

yammy

kukibella 1

22.08.2013, 10:20

laura_n 1

22.08.2013, 10:58

o nebunie

FlaviaD 1

22.08.2013, 11:06

Un adevarat deliciu

RuxyRux 1

22.08.2013, 11:06

Arata delicios! Ar fi minunat sa inlocuiesti gelatina cu agar-agar

nadea68 1

22.08.2013, 11:14

Corinuta 1

22.08.2013, 11:21

tare bine arata!

Xandrinne 1

22.08.2013, 12:27

Ce fain arata!!

Angelina_Elena 1

22.08.2013, 12:49

Dementiala!

madi_marin 1

22.08.2013, 20:02

ador zmeura! desertul e un deliciu!

Rocsi 1

22.08.2013, 22:38

Un deliciu

vio_dreams 1

22.08.2013, 23:56

Krystyan Trendy 1

21.11.2013, 11:07

o bunatate

Panacris 1

21.11.2015, 10:33

miki_a 1

24.06.2017, 13:16

lucy2002 1

06.08.2019, 12:37

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Panna cotta cu capsuni