Panna cotta cu banane si capsuni

de Dana_Retetegg in Dulciuri, 3 Mar 2012 | 4592 vizualizari

COMENTARII (31)

Cris2711 1

03.03.2012, 18:05

place)

Dana_Retetegg 1

03.03.2012, 18:07

alldaycooking 1

03.03.2012, 18:29

super!

Dana_Retetegg 1

03.03.2012, 18:36

Angelina_Elena 1

03.03.2012, 19:37

un desert MINUNAT!!!

Ina 1

03.03.2012, 19:51

si tare aspectuos

Aurelia 07_07 1

03.03.2012, 20:21

Bun desert ai pregatit

kukibella 1

03.03.2012, 20:43

Dana_Retetegg 1

03.03.2012, 20:54

multumesc mult

Bya Ralu 1

03.03.2012, 20:57

arata super super super

Dana_Retetegg 1

03.03.2012, 20:58

merci

Sim0na 1

03.03.2012, 20:59

Ce frumos arata!

Dana_Retetegg 1

03.03.2012, 21:00

multumesc

Rocsi 1

03.03.2012, 22:04

delicioasa cred ca e..inca nu am facut panna cotta

Dana_Retetegg 1

03.03.2012, 22:41

e super Rocsi

Lau 1

03.03.2012, 22:44

vreau si eu

oana_pisicutza16 1

03.03.2012, 22:58

delicios

Sidy 1

04.03.2012, 07:29

Da , ai dreptate :"..Best dessert ever" !!! Mai ales cu capsunele...

elucubratiiculinare 1

04.03.2012, 09:38

vreau si eu

Miss_B 1

04.03.2012, 10:30

arata super

deyutzky 1

04.03.2012, 11:09

superbbbbbb

Dana_Retetegg 1

04.03.2012, 11:33

multumesc mult va pup

iry-gabriela 1

04.03.2012, 11:34

ARATA FFF FRUMOS

Alinutza80 1

04.03.2012, 12:10

Arata super

Dana_Retetegg 1

04.03.2012, 19:21

multumesc mult

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Panna Cotta traditionala