Pandişpan genovez

de AlexJ in Prajituri, 10 Iun 2011 | 22960 vizualizari

COMENTARII (29)

mena29 1

10.06.2011, 09:23

Perfect pentru ca tocmai sunt la cafea,deci am si ceva dulce
super!

MotanLaOale 1

10.06.2011, 09:38

bun bun

elena1988 1

10.06.2011, 09:55

Lau 1

10.06.2011, 10:17

bun

adry88 1

10.06.2011, 10:35

ce bn arata si ce bun este

Rocsi 1

10.06.2011, 10:54

minunat a iesit

DIANA B 1

10.06.2011, 11:08

Super inteligenta ... si ce-mi place cand e service mai putin , si mai putine vase de spalat

FAVO !

lilik 1

10.06.2011, 11:54

nemaipomenit de apetisant

La Ancuta 1

10.06.2011, 12:04

ionela2682 1

10.06.2011, 13:00

Ce-mi place!

madi_marin 1

10.06.2011, 13:08

frumos tare....

alice_ciobanu 1

10.06.2011, 13:42

fain

AlexJ 1

10.06.2011, 14:08

mulțumesc tuturor..

diaconta 1

10.06.2011, 14:52

excelenta reteta

LicutaMarin 1

10.06.2011, 15:01

pufos si delicios!

kamy 1

10.06.2011, 15:09

bun tare

aziz 1

10.06.2011, 15:11

Sidy 1

10.06.2011, 15:22

Ce fain poate sa arate Si cu fructe de sezon e nemaipomenit. Bravo

AlexJ 1

10.06.2011, 15:26

mulțumesc...

MIUTA 1

10.06.2011, 16:21

Super

LUK 1

10.06.2011, 18:25

super

mirela0911 1

10.06.2011, 19:43

Ce frumos e

Anamaria7 1

11.06.2011, 09:00

ce s-au adunat ciresele la taclale acolo

monicutza 1

11.06.2011, 21:07

l-am facut si eu este bun ,dar trebuie copt la o temperatura mai mica de 180 grade,pt ca la 180 se arde deasupra si ramane crud la mijloc. multumesc de reteta.

AlexJ 1

14.06.2011, 14:20

@monicutza - sa va fie de bine... ...poate ca ai dreptate referitor la temperatura , dar cred totusi ca depinde si de cuptor...Al meu e electric si are program special de prajituri...cel mai important este ca fiecare sa isi cunoasca cuptorul si atunci nu sunt probleme...

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Briose pufoase cu cirese