Pandispan

de - Andreea - in Prajituri, 1 Iul 2013 | 7070 vizualizari

COMENTARII (40)

Miha 1

01.07.2013, 15:26

Sidy 1

02.07.2013, 08:20

Bun,bunut !

Dianaaa 1

02.07.2013, 10:30

doamne.... as manca non-stop pandispan il iubeeeesc... doar ca nu prea pot ca sunt la dieta

45321768 1

02.07.2013, 11:44

cum adica frecam galbenusurile cu ulei ??? si se poate si in tava normala ptr.ca nu am tava de chec???

- Andreea - 1

02.07.2013, 11:50

Adica amesteci bine galbenusurile cu uleiul ... se poate face si in tava normala,rotunda...gustul va fi acelasi

45321768 1

02.07.2013, 12:30

aa....am inteles ! mersi mult :* voi trece imediat la treaba !!!!

- Andreea - 1

02.07.2013, 15:14

45321768 1

02.07.2013, 16:13

si daca nu am spatula se poate cu o lingura sau tel ceva ???

diaconta 1

02.07.2013, 16:15

45321768)) parca ai fi agentul 007 dupa ID,poti sa folosesti un tel daca nu ai spatula

45321768 1

02.07.2013, 16:21

la ce te referi ca parca as fi agentul 007 dupa id ? offf.... mie mi-a iesit mai lichid asa nu cum se vede in poza solid....oare dece???

diaconta 1

02.07.2013, 16:26

ma refer la faptul ca ai un ID interesant si greu de retinut
daca a iesit mai lichid,ori nu ai batut albusurile destul,ori nu l-ai copt destul,cred eu.
Bun venit in comunitatea noastra,acum nu stiu daca sa pun sau

45321768 1

02.07.2013, 16:35

pai dar eu nu l-am pus la copt ....am pus galbenusurile si faina am amestecat cu telul dar este lichida ....

45321768 1

02.07.2013, 16:39

aa ) pai poti pune ce vrei ! eu le pun pe amundoua

diaconta 1

02.07.2013, 16:40

inseamna ca s-au "lasat" albusurile cand ai pus restul ingredientelor.Se mai intampla,nu prea vad ce ai putea sa faci decat sa mai adaugi faina,dar nu va mai iesi pufos

- Andreea - 1

02.07.2013, 19:11

Poate ai gresit cind ai amestecat albusurile cxu celelalte igrediente.rTrebuie amestecat foarte usor si doar de jos in sus !!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dovleac, mure si ciocolata - Desert aromat si pufos

de oanapl 7

pe 17.11 la 21:53

Peste rosu (biban rosu) prajit - Simplu si foarte gustos

de Caty 3

pe 17.11 la 17:39

Dorada la cuptor - Reteta usoara si gustoasa

de Caty 3

pe 17.11 la 16:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu fragute si capsuni