Pâine prăjită specială

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 8 Sep 2013 | 3770 vizualizari

COMENTARII (16)

Corinuta 1

08.09.2013, 19:42

Bunica 1

08.09.2013, 20:00

Ahaaaa,ai trecut pe sandvchuri)

Bya Ralu 1

08.09.2013, 20:07

bun

MotanLaOale 1

08.09.2013, 20:08

Panacris 1

08.09.2013, 20:11

Buni, încep ușor, ușor

Valclaudia 1

08.09.2013, 20:17

Rocsi 1

08.09.2013, 20:38

simona72 1

08.09.2013, 20:44

Ce lejer gatesti..

Angelina_Elena 1

08.09.2013, 20:52

Simplu, rapid si bun!

laura_n 1

08.09.2013, 21:28

ce-mi plac

Lia_ 1

08.09.2013, 21:51

dupa ce v-ati indopat cu mici si bere la pranz, vii acu' si te dai cuminte cu ceva fin si paine prajita ... usturoiul ala cu maghiran e

karla 1

08.09.2013, 22:03

Geanina87 1

08.09.2013, 22:42

diaconta 1

08.09.2013, 22:50

Daca zici tu ca-i speciala,asa sa fie

RuxyRux 1

08.09.2013, 23:09

Chiar buna!

Lavinia 1

09.09.2013, 09:43

foarte buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi evantai