am vazut mai intai postarea aici si mai apoi pe blog.......................nu m-am putut insa sa nu fac si acolo un mic comentariu.......................
Vasul cu tot cu capac are cam 25 cm inaltime, daca nu mai mult. Daca vrei cand s-o face lumina il masor (acu nu pot ca doarme lumea si fac zgomot) A avut destul loc painea ca sa creasca. In vasul roman se poate fae foarte bine, dar sa nu uzi vasul inainte.
Multumesc dragele mele. reteta nu e foarte greu de facut, s-ar putea ca prima oara sa nu iasa foarte bine (nici mie nu mi-a iesit), dar a2a oara sigur o s-o reusiti
tocmai ce-am facut aluatul ,moale rau de tot,si unde am gasit eu reteta cica se tine 12 ore in frigider ,ma intreb cum sufletu o creste?eu am sa o las totusi afara
Aziz eu am facut asa cum spui si am lasat aluatul peste noapte afara...s-a acrit cumplit si dupa ce am pregatit-o nu a fost asa de gustoasa...te sfatuiesc sa il tii la rece...