Paine cu faina de secara si seminte

de Irina in Piine, 30 Apr 2013 | 7759 vizualizari

COMENTARII (17)

Bunica 1

02.05.2013, 10:01

Harnicuta!

mena29 1

02.05.2013, 10:02

Vreau si eu sa o incerc si dupa cum vad cantitatile,cred ca merge sa o fac in masina de paine. Cred ca-i tare gustoasa

Anett 1

02.05.2013, 10:07

super!

Irina 1

02.05.2013, 10:29

Merge, Mena si la masina de paine. Stii cum e, nu te mai opresti din mancat...

gaby_gabytza 1

02.05.2013, 10:31

minunata

Lau 1

02.05.2013, 10:50

gustoasa

Satisfyyourcravings 1

02.05.2013, 10:59

Pe gustul meu!

marianascarlat 1

02.05.2013, 11:19

De cand am auzit ca faina asta e numai colorata cu coloranti, nu mai fac paine decat cu faina alba 650. Mai sigur!

deyutzky 1

02.05.2013, 11:29

laura_n 1

02.05.2013, 11:30

mie imi place mult

Bya Ralu 1

02.05.2013, 11:34

MotanLaOale 1

02.05.2013, 12:36

Corinuta 1

02.05.2013, 13:02

Ela68 1

02.05.2013, 13:20

Aurelia 07_07 1

02.05.2013, 13:57

CookieMonster 1

02.05.2013, 15:18

Irina 1

02.05.2013, 15:35

Mariana, asta ii povestise si fetei mele o profesoara, dar tot mai folosesc din cand in cand.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pâinici de secară şi tărâţe de grâu