Oua umplute cu crema de urda

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 13 Iul 2015 | 5402 vizualizari

COMENTARII (42)

Rocsi 1

13.07.2015, 21:31

Ira

Gherca Daniela 1

13.07.2015, 23:13

mihaelar63 1

13.07.2015, 23:24

Interesant !!!

dantes 1

14.07.2015, 07:37

trebuie sa incerc si eu

Rocsi 1

14.07.2015, 10:06

Daniela

Rocsi 1

14.07.2015, 10:06

Multumesc mult Mihaela

Rocsi 1

14.07.2015, 10:06

Dantes, daca iti place urda, o sa iti placa si aceste oua

Aletta 1

14.07.2015, 17:45

Ce idee buna,super!!!

Rocsi 1

14.07.2015, 19:49

Multumesc Aletta

Bya Ralu 1

14.07.2015, 21:03

ce faine sunt!la favo

Rocsi 1

14.07.2015, 21:42

Multumesc Bianca

anca_rm 1

15.07.2015, 10:37

ce oua bune ai facut Rocsi , imi place ideea ta

Xandrinne 1

17.07.2015, 10:51

Tare bune! Si la cat imi plac mie ouale umplute, sigur nu rezista

Rocsi 1

17.07.2015, 21:14

Multumesc mult Anca

Rocsi 1

17.07.2015, 21:14

Ma bucur ca iti plac Xandrine

Valclaudia 1

17.07.2015, 21:21

arata super!

Rocsi 1

19.07.2015, 12:31

Multumesc Claudia

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu carne de pui si sunca