Oua umplute

de Alexandra Craiovan in Aperitive / Garnituri, 4 Ian 2015 | 17202 vizualizari

COMENTARII (12)

Merisor 1

04.01.2015, 21:01

Bune!

Rocsi 1

04.01.2015, 21:13

mihaelar63 1

04.01.2015, 22:27

Bune !!!

Alexandra Craiovan 1

04.01.2015, 23:38

MotanLaOale 1

05.01.2015, 08:29

dantes 1

05.01.2015, 10:07

Bune!

Bya Ralu 1

06.01.2015, 03:31

ce frumoase sunt

Alexandra Craiovan 1

06.01.2015, 11:29

Multumesc pentru comentarii, va puuuup

Teo 1

06.01.2015, 18:44

Frumoasa imagine...!

Alexandra Craiovan 1

06.01.2015, 21:14

te pup teo!

ionitaxenia 1

01.04.2017, 21:57

pateul vegetal pe masa de pasti?
hai sa fim seriosi
ouale umplute cu pateu sunt de nota 2
umplutura care satisface orice gust este din galbenusurile fierte,sunca de praga sau muschi file,maioneza,mustar,sare,piper

Alexandra Craiovan 1

07.12.2019, 00:17

Draga ionitaxenia poti adauga ce vrei tu in ele. Fiecare dupa bunul plac. Mie de exemplu mi se par oribile cu sunca de praga sau piper, este suficienta maioneza cu pateul.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]