Oua de peste frecate cu lamaie

de Lily_Musat in Peste, 29 Iun 2009 | 7682 vizualizari

COMENTARII (28)

danygospodina 1

29.06.2009, 22:41

Poza e de la reteta asta? Sau e o painita buna?

Lily_Musat 1

30.06.2009, 08:43

Nu e painita este facuta ca o turta din icre...este delicioasa, o delicatesa

boscodina 1

30.06.2009, 16:33

adica bat icrele cu telul impreuna cu ulei si lamaie , le pun la copt si iese o asa minunatie?

Oana 1

30.06.2009, 17:08

Wow, e incredibil, n-am mai vazut!! le bati cu telul pana se fac albe, sau nu e nevoie? zici ca are faina turtita aia Super arata!!!!

Lily_Musat 1

01.07.2009, 08:43

boscodina-pui icrele intr-un castron, pui lamaie stoarsa si 1 lingura de ulei si le bati 1 minut, nu mai mult, pui hartie de copt intr-o craticioara mai mica si pui icrele, le bagi la cuptor 30 minute la 200 grade si ele cresc asa ca o painica si se coc.

Lily_Musat 1

01.07.2009, 08:46

Oana- Nu are nici strop de faina, doar icre. Nu le freci mai mult de 1 minut. Incearca si o sa vezi ca atunci cand ai icre nu iti mai vine sa le faci salata atat de bune ies la cuptor. Este inventia mea proprie. Stii cum am descoperit? Odata cand nu se bateau icrele ca sunt perioade cand nu se bat le-am bagat asa la cuptor si mi-a iesit minunatia asta.

boscodina 1

01.07.2009, 08:51

serios ca e o minunatie, nici in 50 de ani nu mi-as fi inchipuit ca niste icre puse la cuptor cresc asa ca o painica. musai trebuie incercata. merge si cu icre cumparate, inghetate? cu altfel de icre ai incercat? sorry pentru interogatoriu, dar ma documnetez sa stiu ce sa cer , ca la cat am salivat pe tastatura, mananc tigaia daca nu ies

Lily_Musat 1

01.07.2009, 08:53

Merge cu orice fel de icre dar sa ai minim 300 grame ca sa iasa asa mare si sa creasca frumos.

boscodina 1

01.07.2009, 08:54

multumesc mult! azi atacam icrele din super!

Bucataras Dragos 1

01.07.2009, 11:13

wow felicitari pentru inventie!foarte interesant!

Oana 1

01.07.2009, 11:49

Lily, mersi mult pentru detalii! cand o sa am incre la indemana sigur o sa incerc si eu! nici eu nu m-as fi gandit vreodata ca pot creste asa la cuptor!! La 200 grade inseamana la maxim? ca eu nu am cuptor electric sau cu indicatori de temperatura....

danygospodina 1

01.07.2009, 11:54

Si eu chiar am crezut ca ai incurcat pozele !
La cate detalii ai dat, incepe sa-mi dispara scepticismul!

Lily_Musat 1

01.07.2009, 13:08

Oana, eu am cuptor electric si are 250 grade maxim, tu daca ai cuptor normal il dai la jumatate, pe gratarul din mijloc.

Bucataras 1

01.07.2009, 22:25

Lily_Musat 1

02.07.2009, 13:01

Se servesc ca aperitiv. Merg foarte bine cu un meniu din peste, sunt atat de bune incat le mananci pe toate si nu mai ti-e foame ca sunt consistente

ageamanu 1

06.08.2009, 13:18

Sa tragem concluzia ca se poate face omleta si din ouale de peste!!!!?
Deci a incercat cineva????

Lily_Musat 1

07.08.2009, 09:26

Eu cred ca se poate face omleta din ouale de peste, de ce nu....chiar voi incerca...dar fara branza

ANCA 1

07.08.2009, 11:14

ff tare inventia ta!

rivka 1

06.09.2009, 20:53

foarte interesant!

Dana Cristea - pusikmea 1

01.04.2010, 15:32

f tare, chiar m-ai facut curioasa, o sa incerc si eu

nadina73 1

04.04.2010, 16:19

foarte interesant cred ca sant grozave,felicitari ai 5 furculite de la mine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de icre