Ou ochi in apa fiarta

de deyutzky in Aperitive / Garnituri, 7 Oct 2012 | 23296 vizualizari

COMENTARII (14)

laura_n 1

07.10.2012, 13:03

ce bune sunt

adry88 1

07.10.2012, 13:20

bun

ela 1

07.10.2012, 13:46

in Moldova am mancat asa ceva,dar eu stiam ca se pune otet

deyutzky 1

07.10.2012, 13:58

am citit si eu pe undeva ca se poate pune si otet...otet sau zeama de lamaie

oO_ acnA _Oo 1

07.10.2012, 14:11

Rocsi 1

07.10.2012, 14:36

O varianta mai sanatoasa

Merisor 1

07.10.2012, 15:42

Bune fara ulei!

MotanLaOale 1

07.10.2012, 16:52

Miha 1

07.10.2012, 18:20

Eu le-am spart direct in cratita. Nu stiam ca trebuie sparte separat!

Multumesc de dedicatie!

deyutzky 1

07.10.2012, 19:14

Multumesc fetelor...cu siguranta sunt mai sanatoase asa

deyutzky 1

07.10.2012, 19:14

Miha data viitoare trebuie sa-ti iasa cu siguranta

gaby_duceag 1

07.10.2012, 20:30

eu le fac asa in smantana

Lau 1

07.10.2012, 21:15

gaby_gabytza 1

07.10.2012, 22:59

interesant

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 ''Amorul fructelor de`o vara''

ieri la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulouri rapide cu sunca si cascaval