Ostropel de pui

de Bucataria_Portocalie in Pui, 15 Feb 2010 | 10075 vizualizari

COMENTARII (6)

ela 1

15.02.2010, 13:38

asa ceva as servi si eu la pranz

ionix 1

15.02.2010, 13:51

eu ostropelul il stiu cu sos de rosii... dar nah, "cate bordeie, atatea obiceie" hehe...
oricum, arata bine rau puiutul

PapaBun 1

15.02.2010, 14:21

Exact, in sudul tarii ostropelul de pui e clar cu sos de rosii. Bunica mea din jud. Calarasi facea un astfel de ostropel cu sos de rosii si usturoi absolut magnific.
Am facut si noi recent in Dublin, dupa reteta clar sudista si ne-a iesit superbun. Insa, uite, avem un cuplu de prieteni romani in Dublin, el din Maramures, ea din Brasov, si cind au gatit ostropel de pui l-au facut in genul tau. Si am ramas mirati fiindca stiam clar ca ostropelul de pui e cu sos de rosii si usturoi.
Oricum, nu ma indoiesc de gustul excelent al retetei tale.

Bucataria_Portocalie 1

15.02.2010, 16:49

Da, am vazut foarte multe retete de ostropel cu sos de rosii, dar eu sunt obisnuita cu reteta aceasta pe care o facea mama.
Cand am avut o prietena in vizita si am gatit impreuna ostropel nu intelegeam ce vrea sa faca cu sosul de rosii...am intrebat-o de mai multe ori daca stie reteta )
Sa incercati si varianta aceasta sa vedeti daca va place!

Teo 1

15.02.2010, 21:47

ne place sigur!

Rocsi 1

16.02.2010, 15:43

si eu fac dar pun si o ceapa mik si un morcov taiat rondele si sos de tomate....se poate face in fel si fel

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu afine și ciocolată albă - Rețeta pentru un desert cu fructe, aromat și delicios

pe 27.09 la 16:57

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

pe 27.09 la 16:08

Rulouri sendviș - Rețeta rapidă pentru o gustare delicioasă

pe 27.09 la 10:54

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cordon Bleu