Osso Buco Milanese

de Bucataria_lui_Tavi in Vita, 24 Mai 2010 | 9611 vizualizari

COMENTARII (18)

Ina 1

24.05.2010, 12:35

Hai sa vin cu furculitele!

gaby_duceag 1

24.05.2010, 12:40

Bucataria_lui_Tavi 1

24.05.2010, 12:41

mersi ina, te astept ! dar mai repede, ca acus il dam gata.

madi_marin 1

24.05.2010, 13:20

nu am mancat niciodata, dar imi place foarte mult cum a iesit preparatul..... minunat....

Ina 1

24.05.2010, 13:35

vin, vin!

Ina 1

24.05.2010, 13:36

Gaby, aplauzele sunt pentru mine? ca am venit prima?

Rocsi 1

24.05.2010, 14:12

mama o nebunie de mancare

Bucataria_lui_Tavi 1

24.05.2010, 14:42

@Ina - Cred ca aplauzele lui Gaby sunt pentru oricine bucatareste si... mananca . Va multumesc oricum ambelor - tie Ina pentru furculite, iar lui Gaby pentru aplauze.

@madi - cu adevarat minunat ce poti face dintr-un... rasol; se merita insa, prepara-l cand ai timp.

@rocsi - . o portie de ,,nebunie" nu strica din cand in cand.

Bucataras Medi 1

24.05.2010, 15:53

pentru mine a mai ramas ceva?...............excelent arata......5 furcu............

Bucataria_lui_Tavi 1

24.05.2010, 16:04

@medioto59 - deja l-am dovedit. am avut invitati

gaby_duceag 1

24.05.2010, 16:21

tavi, aplauzele sunt pt :reteta, complexitate, felul de a explica,prezentare, poze. lamurit?))

Miha 1

24.05.2010, 16:28

Vin si eu cu aplauze Si cu furculite. Nu-i bai daca s-a terminat, poate ma inviti data viitoare.

Bucataria_lui_Tavi 1

24.05.2010, 16:47

@gaby - , just teasing! asa cum am mai spus, sarut mana ptr aplauze.

@miha - s-a terminat deja, dar multam fain pentru aplauze si furculite. ma gandesc cum sa facem pentru acea data viitoare

Brindusa 1

24.05.2010, 22:19

Mancarea asta e una din preferatele mele (chiar o am si eu pe aici pe undeva). Milanezii, carcotasi, ar zice ca pe la ei nu se pune nici kaizer, nici otet si nici coaja de portocala. Dar daca tie asa iti place, da-i incolo

Bucataria_lui_Tavi 1

25.05.2010, 08:41

@Brindusa - Habar nu am la care milanezi faci tu referire . Unii milanezi il prepara cu bacon, cu otet balsamic, chiar si cu vin de Marsala. Aceeasi milanezi spun ca cei care doresc un gust dulceag la gremolata il obtin prin
amestecul dintre cele 2 coji - cea de portocala si cea de lamaie.
Acum... sunt sigur ca stii ca bucataria nu este o ecuatie matematica si ca, in general, retetele evolueaza foarte mult, se schimba. Si asta deoarece se lucreaza cu arome, condimente si gusturi. Asta tot milanezii o spun. Aia care au indraznit sa prepare altfel Osso Buco .

cristeena20 1

30.10.2012, 12:21

Arata ff bine si imi las agura apa o s ail incerc si eu

Bya Ralu 1

30.10.2012, 15:21

ce bine arata

dobrezaira 1

30.10.2012, 15:27

foarte tare, nu am mancat dar abia astept sa-l incerc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rasol de vitel cu ardei gras