Super,frumos prezentat.Am si eu vas de lut,dar nu prea am facut in el.Am sa-l scot din debara sa mai fac si in vasul de lut,mancare.Am facut si stiu ca iese buna mancarea in vasul de lut. 5 furculite de la mine.
Carmen, multumesc Pusika, din cate stiu eu, da, sunt acelasi lucru eu am 3 deja, 2 d-astea mici, si unul mare ca o cratita, avea si capac, dar l-am spart. in acela fac sarmale, ardei, cantitati mai mari, il gasesti in retetele mele
Am primit si eu in dar un vas de lut (pe care mi-l doream foarte mult), cu instructiunea ca atunci cand il voi folosi sa-l tin in apa rece. Am facut acest lucru, dupa care am preparat niste pui cu legume. Problema a aparut in momentul in care ne-am asezat la masa, cand am constatat ca mancarea are gust de pamant. Va rog sa-mi spuneti unde am gresit. Sunt disperata, si imi doresc sa folosesc acest vas. Este din acela ca o tava, cu capac. Va multumesc.
vasele bune nu se mai pregatesc inainte nicicum, sunt din lut, si sunt deja arse si pregatite ptr a fi folosite direct la cuptor, plus ca-s f grele, cu peretii grosi!...eu nu l-am pus in apa rece niciodata, este autentic de la Horezu cel mare, si mai am 2 mai mici din Grecia, nici p-alea nu le tin in apa, se comporta excelent si nu schimba gustul mancarii.. parerea mea este ca vasul tau e slab calitativ.. imi pare rau ca nu a iesit mancarea gustoasa cum ar fi trebuit..